جمعه 31 فروردین، 1403

کدخبر: 3652 14:31 1393/04/30
بايد با استفاده از استعدادهاي برتر، به جايگاه واقعي خود دست يابيم

بايد با استفاده از استعدادهاي برتر، به جايگاه واقعي خود دست يابيم

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
بايد با استفاده از استعدادهاي برتر، به جايگاه واقعي خود دست يابيم

بايد با استفاده از استعدادهاي برتر، به جايگاه واقعي خود دست يابيم

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی


رييس جمهور گفت : دولت تدبير و اميد، اميدش به جوانان بويژه جوانان نخبه کشور است و تدبيرش ايجاد پيوند و ارتباط ميان اجزاي جامعه است تا همه با هم و در کنار هم براي نجات کشور، اقتصاد، اخلاق جامعه و بهبود شرايط زندگي تلاش کنيم و اين کار امکان پذير است.
به گزارش مهر، حجت الاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني در ديدار جمعي از جوانان نخبه و منتخب کشور تصريح کرد : ايران اسلامي از کشورهاي پيشرفته و مترقي و بعضي از کشورهاي منطقه که پيشرفت هايي در برخي حوزه ها داشته‌اند، کمتر و پايين تر نيست و بايد بتوانيم با استفاده از استعدادهاي برتر و ظرفيت‌هاي فراواني که در کشور وجود دارد، به جايگاه واقعي خود دست يابيم.
  بايد زمينه جذب نخبگان را فراهم آوريم
رييس‌ جمهوري با بيان اينکه بايد با برنامه‌ريزي و عمل، زمينه جلب و جذب نخبگاني را که از کشور مهاجرت کرده‌اند، فراهم آوريم، گفت: دولت تدبير و اميد به دنبال استفاده از توان فکري نخبگان حاضر در کشور است و در اين زمينه همه مساعي خود را بکار خواهد بست.
رييس شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تأکيد بر اينکه نخبگان جامعه بايد احساس کنند، مشکلات جامعه و کشور مشکلات آنها و همه مردم است، گفت: امروز ما در زمينه اقتصاد، سياست خارجي و داخلي، مسايل فرهنگي و اجتماعي و محيط‌زيست داراي مشکلاتي هستيم و بايد در مسير حل مشکلات و پيشرفت کشور تلاش کنيم و بدانيم که توسعه کشور نفع همگان را در بر دارد.
دکتر روحاني با اشاره به آثار معضلاتي نظير ريزگردها، خشک شدن درياچه‌ اروميه و گسترش فساد و مشکل اخلاقي در جامعه، گفت: اگر ريزگردها آسمان کشورمان را در بر بگيرد، اگر درياچه‌‌اي خشک شود و مشکلات اخلاقي يا بيماري‌هاي مسري در کشور شيوع پيدا کند، آثار و عوارض آن بر همه مردم اعم از نخبه و يا غيرنخبه تأثير مي‌گذارد.
 اميد به يک آينده خوب و مطلوب براي کشور
رييس‌ جمهوري تصريح کرد: ما همه در يک کشتي نشسته‌ايم، عضو يک ملت هستيم همه ايراني‌ايم و به ايراني بودن خود افتخار مي‌کنيم. همه از يک جامعه و نظام هستيم و به نظام انقلابي خود مفتخريم و اگر دست به دست يکديگر بدهيم و تلاش کنيم مي‌توانيم اميدوار به يک آينده خوب و مطلوب براي کشور باشيم.
 ضرورت پيوند جامعه نخبگي کشور با بخش‌هاي مولد
دکتر روحاني با اشاره به اينکه نخبگان، فناوران و کارآفرينان و انديشمندان بايد پيوندشان را با جامعه علمي و فراگيري دانش‌هاي نوين را قطع نکنند، خاطر نشان کرد: آثار نخبگي بايد در همه بخش‌هاي مولد کشور نظير کشاورزي، صنعت و معدن و خدمات، مشهود و ملموس باشد و بايد جامعه نخبگي کشور پيوند خود را با اين بخش نيز حفظ کند.
 حاکميت بايد از انديشمندان نخبه در همه عرصه‌ها استفاده کند
رييس‌ جمهوري ادامه داد: نخبگان کشور بايد در تصميمات راهبردي و کلان حضور فعال داشته باشند و حاکميت بايد از نظرات و انديشمندان نخبه در همه عرصه‌ها استفاده کند، دولت تدبير و اميد، مسئوليت و وظيفه خود را پيوند مسير فکري نخبگان با مديريت کشور و تصميمات راهبردي و ارتباط کار نخبگان با توليد و مسايل مهم کشور مي‌داند.
دکتر روحاني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فلسفه شب قدر و رقم زدن تقدير انسان در اين شب، گفت: در اين شب خود ما بايد تصميم بگيريم، شب قدر و تقدير را ما مي‌سازيم، بايد خودمان سرنوشت آينده خود را تقدير کنيم.
  جامعه قدرتمند مي‌تواند مشکلات پيچيده را مرتفع کند
رييس‌ جمهوري با تأکيد بر اينکه دولت قدرتمند نمي‌تواند مسايل را حل کند بلکه اين جامعه قدرتمند است که مي‌تواند مشکلات خيلي پيچيده کشور را مرتفع کند، گفت: هيچ‌کس به تنهايي نمي‌تواند مسايل جمعي و جامعه را حل کند و اين مهم نيازمند اتحاد، وحدت و مشارکت و در کنار هم قرار گرفتن همه اعضاي ملت است و اين حضور مي‌تواند، آينده کشور را بسازد.
در ابتداي اين جلسه خانم زهرا عزيزي به نمايندگي از بخش کارآفريني، بر بسترسازي و ايجاد تمهيداتي براي جلوگيري از مهاجرت و بازگشتن ايرانيان فرهيخته به کشور براي توسعه همه جانبه تأکيد کرد و خواستار ترويج اخلاق حرفه‌اي و مبارزه با فساد در دولت تدبير و اميد به منظور ارتقاي شاخص نيروي انساني و بهره‌وري بيشتر سازمان‌ها و نهادهاي دولتي و غيردولتي شد.
سپس مهندس محسن رهنورد، برگزيده جشنواره خوارزمي به نمايندگي از نخبگان شاهد و ايثارگر، از توجه دولت به نخبگان براي دستيابي به اهداف کلان کشور و اقتصاد مقاومتي قدرداني کرد و گفت: بدون ترديد حضور و فعاليت شرکت‌هاي دانش بنيان کوچک اما فني‌نگر مي‌تواند در ايجاد اشتغال و تحرک اقتصادي که نياز جامعه است، منشأ اثر باشد.
در ادامه ياسر موحدي به نمايندگي از بخش‌هاي علمي در حوزه هوا - فضا، دستاوردهاي کشور در اين حوزه را با توجه به سرمايه‌گذاري و آينده‌نگري‌هاي انجام شده در حوزه اجرا انجام کارگروهي و دستيابي به فناوري‌هاي High-tech قابل توجه ارزيابي کرد و گفت: در حوزه هوا - فضا با وجود تلاش قدرت‌ها توانسته‌ايم از علم فراتر رفته و به فناوري برسيم و اميدواريم با برنامه‌ريزي در دولت تدبير و اميد اهداف سند چشم‌انداز ?? ساله دست يابيم.
همچنين دکتر نيما رضايي عضو بنيان نخبگان از رييس‌جمهور و وزير بهداشت به خاطر اجراي طرح تحول نظام سلامت و بيمه همگاني که موجب دميده شدن روح اميد در جامعه شده است، قدرداني کرد و با اشاره به ضرورت تربيت و ارتقاي تحصيلي فرزندان اين مرز و بوم در حوزه‌هاي مختلف، انجام پژوهش‌هاي بنيادي و کاربردي، خواستار، استفاده از ظرفيت فکري نخبگان در اداره کشور شد.
بهاره آرين نيز به نمايندگي از نخبگان در حوزه علوم انساني، از اتخاذ سياست‌هاي افراطي و يکجانبه و يک شبه در حوزه‌هاي مختلف در سال‌هاي اخير انتقاد کرد و با بيان اينکه نبايد هر تحول، آرزو و خواسته‌اي را از دولت درخواست کرد، اظهار داشت: بهبود امور و جبران خرابي‌هاي گذشته، تنها با حضور همه جوانان و نخبگان کشور امکان‌پذير است و دولت نيز بايد با حمايت و بسترسازي، زمينه فعاليت مردم را فراهم آورد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |