سه شنبه 29 اسفند، 1402

کدخبر: 12643 14:24 1394/02/26
اعتراض تمام قد به ارزانی نرخ مکالمات؛ این بار در مجمع مخابرات

اعتراض تمام قد به ارزانی نرخ مکالمات؛ این بار در مجمع مخابرات

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
اعتراض تمام قد به ارزانی نرخ مکالمات؛ این بار در مجمع مخابرات

اعتراض تمام قد به ارزانی نرخ مکالمات؛ این بار در مجمع مخابرات

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

گروه امورزیربنایی: پس از گلایه های صورت گرفته در مجمع همراه اول آخرین روزهفته گذشته هم سهامداران مخابرات تمام قد اعتراض خود را نسبت به تعرفه‌های پایین مخابرات از سال ۸۲تاکنون مطرح و از دولت درخواست بازنگری کردند.

پایین‌ترین تعرفه ارتباطی تلفن ثابت در دنیا طبق اظهارات مسئولان مخابراتی متعلق به کشور ماست و از این جهت منجر به کاهش درآمدهای مخابرات و بسته شدن راه‌های توسعه‌ای شده است.

اتمام اجرای طرح ملی همکدسازی در سال گذشته منجر به حذف هزینه‌های بین شهری مخابرات که منبع درآمدی خوبی بود شد؛ البته پیش از آن نیز ضابطه‌ای جدید برای دریافت آبونمان استان‌های همکد شده در نظر گرفته شد که به عقیده مخابراتی‌ها با توحه به هزینه‌های بین شهری، این ضابطه هیچ تفاوتی در درآمدهای مخابرات ایجاد نکرد بلکه هزینه سر باری برای اجرا هم به آنها تحمیل کرد.

یکی از سهامداران این شرکت در مجمع یاد شده به صراحت اعلام کرد در زمان اجرای هدفمندسازی نیز که تمامی محصولات و خدمات گران شد، می‌توانستیم تعرفه‌های تلفن را در قالب قانون هدفمندی گران کنیم، چرا این کار انجام نشد؟!

سوالات پی در پی تعرفه‌ای، محمدرضا مدرس خیابانی عضو هیات مدیره مخابرات ایران و رئیس مجمع را وادار به پاسخگویی کرد.

وی در این باره گفت: اعتراضات شما سهامداران، اعتراض ما هم هست و جزو موضوعاتی است که به جد دنبال می‌شود؛ پیشنهادات فراوانی هم از طریق کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، هم نهاد ریاست جمهوری و هم مجلس شورای اسلامی داشتیم که امیدواریم تا ماه آینده این مشکل حل شود.

عضو هیات مدیره مخابرات گفت: گمان می‌کردیم تا انتهای سال 93 بتوانیم افزایش تعرفه‌های تلفن ثابت را داشته باشیم اما روزی نیست که پیگر این موضوع نباشیم.

او خاطر نشان کرد: عامل در این قضیه مخابرات نیست و باید بخش مسئول را مجاب کنیم زیرا بحث افزایش تعرفه‌های تلفن ثابت چندین بار به کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رفته اما بررسی نشده است. احساس می‌کنیم به جامعه داریم یارانه می‌دهیم.

وی با بیان اینکه در سرمایه‌گذاری نیازمند منابع هستیم، عنوان کرد: با بازار رقابتی ارتباطات و رشد OTTها باید به دنبال این باشیم که از محل‌های دیگر هم افزایش درآمد داشته باشیم.

مدرس خیابانی در پاسخ به این سوال که چرا تاکنون دولت به بررسی این موضوع نپرداخته است؟، گفت:فکر می‌کنیم اگر رفتاری می‌خواهیم انجام دهیم باید در چارچوب قانون باشد؛ اینطور نیست که یک طرف سهامداران باشند و طرف دیگر بقیه حضور داشته باشند.

او ادامه داد: همه در یک کشتی هستیم و باید این را بدانیم اگر تعرفه‌ها خیلی بالا رود رقبای دیگری نیز در این حوزه ورود می‌کنند بنابراین بهتر است کار را به مدیران بسپاریم.

عضو هیات مدیره مخابرات ایران تصریح کرد: باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم. همه انتظار داریم که منافع شرکت در بلند مدت برآورده شود و البته تمام موضوع یک شبه قابل حل نیست.

وی ابراز کرد: وزیر ارتباطات از سال گذشته تکلیف کردند که همکدسازی اجرایی شود و مخابرات نیز با افتخار این کار را انجام داد اما امیدواریم ساختار تعرفه‌ای مخابرات هم اصلاح شود در غیر این صورت از شورای رقابت و دیگر ظرفیت‌ها نیز استفاده می‌کنیم.

 
 
 


  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |