پنج شنبه 09 فروردین، 1403

کدخبر: 14318 14:03 1394/05/02
ارتقای کشاورزی ایران با توافق جدید فائو و بانک سرمایه گذاری اروپایی

ارتقای کشاورزی ایران با توافق جدید فائو و بانک سرمایه گذاری اروپایی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
ارتقای کشاورزی ایران با توافق جدید فائو و بانک سرمایه گذاری اروپایی

ارتقای کشاورزی ایران با توافق جدید فائو و بانک سرمایه گذاری اروپایی

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

بانک سرمایه گذاری اروپایی (ای.آی.بی)اعلام کرد به منظور گسترش و تعمیق سرمایه گذاری در بخش کشاورزی کشورهای خارج از اتحادیه اروپا مانند ایران، همکاری خود با سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) را گسترش داد.

دفتر نمایندگی فائو در جمهوری اسلامی ایران افزود: فائو و بانک سرمایه گذاری اروپایی با امضای یک یادداشت تفاهم پنج ساله، توسعه فعالیت های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، ارتقا بخش خصوصی و زنجیره های ارزش را مورد تاکید قرار داده و این موارد را با اولویت های بانک سرمایه گذاری اروپایی و اهداف استراتژیک فائو هم راستا ارزیابی کردند.

این توافقنامه که در پی برگزاری سومین کنفرانس بین المللی تامین مالی برای توسعه در هفته گذشته در پایتخت اتیوپی به امضا رسید، نشان دهنده جلب مشارکت بانک سرمایه گذاری اروپایی به عنوان بزرگترین نهاد مالی چند ملیتی جهان و فائو در بخش تجارت کشاورزی است.

خوزه گرازیانو دا سیلوا مدیرکل فائو، در این خصوص با اشاره به اهمیت اطمینان یافتن از تامین غذای کافی برای جمعیت رو به رشد و ایجاد پایداری در نظام های غذا و کشاورزی از طریق سرمایه گذاری بیشتر در کشورهای در حال توسعه، گفت: این رویداد فرصتی استثنایی برای هر دو سازمان است تا با ترکیب دانش فنی و ظرفیت های مالی توان حضور سرمایه گذاران خصوصی و دولتی را برای ریشه کنی گرسنگی بکار گیرند.

گزارش نمایندگی فائو در کشورمان همچنین اعلام کرد، تحولات اخیر که موجب پیش بینی گسترش روابط اقتصادی کشورهای اروپایی با ایران شده، نیاز توجه جدی به افزایش سرمایه گذاری در کشاورزی، توسعه روستایی و امنیت غذایی در ایران را بیش از پیش پر رنگ ساخته است.

سرج ناکوزی نماینده فائو در جمهوری اسلامی ایران در این خصوص گفت: نیاز به سرمایه گذاری بیشتر و بهتر در بخش کشاورزی ایران با توجه به روند دهه های گذشته امری حیاتی محسوب می شود.

وی افزود: با بالارفتن میزان تقاضا برای غذا در پی افزایش جمعیت، کشور با چالش های ناشی از تقاضای بیشتر برای دسترسی به محصولات غذایی باکیفیت و ایمن مواجه است، در حالی که با محدودیت منابع و تهدیدات زیست محیطی و تاثیرات منفی ناشی از تغییرات آب و هوایی نیز روبرو است.

ناکوزی اظهار داشت: چنین سرمایه گذاری هایی می تواند سهم قابل توجهی را در توسعه بخش های کشاورزی به گونه ای قدرتمند، پایدار و مقاوم و همچنین موجبات تقویت این بخش را در اقتصاد ملی فراهم سازد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |