جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 8181 15:27 1393/10/02
اختصاص 300 ميليارد ريال براي مقابله ريزگردهاي درياچه اروميه

اختصاص 300 ميليارد ريال براي مقابله ريزگردهاي درياچه اروميه

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
اختصاص 300 ميليارد ريال براي مقابله ريزگردهاي درياچه اروميه

اختصاص 300 ميليارد ريال براي مقابله ريزگردهاي درياچه اروميه

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

معاون آبخيزداري سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري کشور گفت: شهرستان سلماس و دشت لکستان بعنوان پايلود طرح‌هاي آبخيزداري و کنترل گرد وغبار و ريزگردهاي درياچه اروميه انتخاب شده است.

پرويز گرشاسبي در گفت‌وگو با ايسنا، افزود: مهار کانون‌هاي توليد گرد وغبار اولويت اول سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري کشور در سال 1393 براي احياي درياچه اروميه مي باشد.
وي اظهارکرد: تغييرات اقليمي و بهره‌برداري مضاعف براثرعدم تطبيق با تغييرات اقليم سبب بروز پديده ريزگرد در حوزه درياچه اروميه شده است.
گرشاسبي بيان کرد: مجموعا 300 ميليارد ريال اعتبار براي مقابله و کنترل گرد وغبار و ريزگردهاي درياچه اروميه پيش بيني شده است که سهم استان آذربايجان غربي از اين اعتبار120 ميليارد ريال و سهم آذربايجان شرقي 180 ميليارد ريال در نظر گرفته شده که در خصوص تامين منابع مالي، اين ارقام ثابت نبوده و مي توان بر اساس نيازسنجي و تلاش دست‌ اندرکاران استاني مقدار بيشتري اعتبار صرف هزينه‌هاي اين طرح کرد.
معاون آبخيزداري سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري کشور تصريح کرد: در سال 1394 سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري کشور اجراي طرح‌هاي آبخيزداري را نيز به برنامه‌هاي نجات درياچه اروميه مي‌افزايد و براي تغذيه مصنوعي آبهاي زيرزميني دشت‌ها اقدامات لازم را انجام مي‌دهد.
وي خاطرنشان کرد: شهرستان سلماس و دشت لکستان بعنوان پايلود طرح‌هاي آبخيزداري و کنترل گرد وغبار و ريزگردها انتخاب شده و بنا داريم حوزه اين شهرستان را هر چه سريعتر زير پوشش عمليات آبخيزداري قرار دهيم و طبق برآوردها انتظار داريم در 300 هزار هکتار از عرصه‌هاي منابع طبيعي ساماندهي چرا و مراتع صورت گيرد که در دو بخش کنترل دام و کنترل چرا انجام مي‌شود.
معاون آبخيزداري سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري کشوراظهار کرد: مدل‌هاي توسعه‌اي خوبي بر اساس تمرين‌هاي بياباني و کويري که بدترين نوع اکوسيستم را شامل مي شوند مطالعه و شناسايي کرده‌ايم و بر اساس نتايج مطالعات در 18 استان کشور، الگويي را که هم بيابان‌ها و مراتع را احيا کند و هم فقر مردم را از بين ببرد را انتخاب و اجرا مي‌کنيم.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |