جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 5696 15:51 1393/07/09
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني از صبوري مردم سوء استفاده مي‌کنند

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني از صبوري مردم سوء استفاده مي‌کنند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني از صبوري مردم سوء استفاده مي‌کنند

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني از صبوري مردم سوء استفاده مي‌کنند

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

افراطيون انتقام مردم را از دولت منتخب آنها مي‌گيرندکساني که همه اقدامات دولت سابق را با همه رسوايي‌ها و فسادها، تقديس مي‌کردند، امروز در مقابل هر برنامه دولت فرياد وا اسلاما سر مي‌دهند.


رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام صبح ديروز در ديدار جمعي از فرهيختگان، فرهنگيان و دانشگاهيان استان‌هاي کرمانشاه، آذربايجان غربي، فارس، لرستان و کهگيلويه و بويراحمد، با قرائت سوره نصر گفت: حرکت "فوج فوج" سال گذشته مردم در انتخابات را از مصاديق فتح در تعريف قرآن مي‌دانيم.
به گزارش روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام، آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با بيان تعاريف قرآن کريم از فتح، افزود: قرآن اتفاقي را فتح مي‌داند که با نگاه سطحي شکست مسلمانان و رکود جامعه اسلامي بود.
عضو مجلس خبرگان رهبري با تشريح تفاسير گوناگون از سوره نصر، گفت: خيلي از مسلمانان به اميد فتح مکه از مدينه حرکت کردند، اما در محلي به نام حديبيه، پيامبر(ص) با توجه به مجموعه عوامل و شرايط تصميم گرفتند که با مشرکان به دليل حفظ مصالح و منافع اسلام، صلح کنند که همان فتح مبين است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با يادآوري بندهايي از توافق‌نامه صلح حديبيه و اصرار سران مشرکان بر حذف نام خدا و رسول الله از صدر صلح‌نامه، گفت: عزم پيامبر(ص) براي صلح با مشرکان جدّي بود و تا جايي انعطاف نشان دادند که قبول کردند نام خدا و خودشان حذف شود، اما يک سال بعد مسلمانان بدون خونريزي و با سرافرازي مکه را فتح کردند.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با مقايسه اقدام پيامبر اکرم(ص) با تصميم امام راحل در پايان جنگ عراق عليه ايران، گفت: در اين مقطع نيز با قبول قطعنامه 598 يک فتح مبين نصيب ايرانيان شد که به مراتب بهتر از فتح بغداد و سرزمين‌هاي عراق از طريق اشغال نظامي بود.
ايشان با تأکيد بر اين نکته که "هيچ ملتي حضور اشغالگران را نمي‌پذيرد"، اظهار داشت: پس از اشغال عراق توسط آمريکا ديديم که يکي از افتخار سياست‌مداران آمريکايي از جمله اوباما، موفقيت در خروج نظاميان خود از اين کشور است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تحسين از آينده‌نگري امام راحل در مقام رهبري جوامع اسلامي، گفت: وقتي پس از فتح خرمشهر خدمت امام(ره) رسيديم و فرماندهان نظامي اجازه ورود به خاک عراق را مي‌خواستند، امام(ره) فرمودند: اگر شهرهاي عراق را بگيريم، مردم عراق آسيب مي‌بينند و هم آنها و هم ملت‌هاي عربي متعصبانه دفاع مي‌کنند.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در بخش ديگري از سخنان خويش با تأکيد بر نقش مردم در همه مراحل انقلاب اسلامي، گفت: در مبارزه، پيروزي انقلاب و دفاع مقدس آنچه سرمايه دفاعي جمهوري اسلامي بود، حضور مردم بود که هنوز هم ادامه دارد.
ايشان با تأکيد بر حضور مردم در همه مقاطع 8 سال دفاع مقدس، گفت: سدهاي فولادين خطوط مقدم ارتش مجهز عراق را همت مردم در قالب بسيج مستضعفين مي‌شکست و جنگ را مردم با اهداي مال و جان و سلامتي فرزندان خود اداره مي‌کردند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در دوران سازندگي نيز اين مردم بودند که دروازه‌هاي کشور را به سوي توسعه و پيشرفت گشودند.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني انتخابات سال 92 را نيز حاصل حضور هوشمندانه مردم دانست و گفت: همه ابزارهاي تبليغاتي در اختيار يک جناح خاص بود، اما مردم نجيبانه به ميدان آمدند و اعتدال را انتخاب کردند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به مطالبات حاضران که خواستار توجه بيشتر دولت به وعده‌هاي انتخاباتي خويش بودند، گفت: دولت به همه شعارها پايبند است، اما مجموعه شرايط را ببينيد که چگونه يک اقليت محدود در مقابل همه اقدامات مثبت حتي انتصابات بر حق دولت هياهو مي‌کنند.
ايشان افزود: کساني که همه اقدامات دولت سابق را با همه رسوايي‌ها و فسادها، تقديس مي‌کردند، امروز در مقابل هر برنامه دولت فرياد وا اسلاما سر مي‌دهند.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با تأکيد بر عصبانيت افراطيون و تندروها از مردم ايران، گفت: از صبوري مردم سوء استفاده مي‌کنند و انتقام مردم را از دولت منتخب آنها مي‌گيرند.
ايشان با بيان شرايط کشور در دولت سابق گفت: با همان روحيه‌اي که قطعنامه‌‌هاي بين‌المللي را کاغذ پاره مي‌خواندند، قوانين و مصوبات داخلي را زير پا مي‌گذاشتند که آمار رسمي تخلفات آنان تأسف برانگيز است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأکيد بر اهميت تعامل کشورها در دنياي کنوني، گفت: دولت يازدهم به حق کليد حل مسائل را سياست خارجي تشخيص داد و بر اساس همان در جهت احقاق حق مردم ايران برنامه‌ريزي و فعاليت مي‌کند.
ايشان با بيان اهميت مذاکرات در تصميمات سياسي، گفت: تبديل فضاي تهديد و جنگ و تشديد روزافزون تحريم به گفت‌وگو و آوردن همه‌ي آنان به پاي ميز مذاکره، دستاوردهاي سياست‌هاي دولت يازدهم است.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، اعتماد دو طرف را سرمايه‌اي براي مذاکرات سياسي خواند و با تأکيد بر پرهيز از بهانه‌گيري‌ها، گفت: ايران بارها ثابت کرده که آماده است براي اثبات جهانيان اعتماد سازي کند، اما طرف‌هاي مقابل نيز بايد در مسير قانون حرف بزنند و اقدام کنند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به چند دور مذاکره ايران با کشورهاي 1+5، گفت: دو طرف مي‌دانند فضاي سابق، امنيت منطقه و حتي جهان را به خطر مي‌اندازد و تأکيد آنان بر مذاکره بايد براي رسيدن به راه‌حلي مناسب جهت پايان دادن به اين مناقشات سياسي باشد.
ايشان با تأکيد بر نقش و جايگاه ايران در نظام بين‌الملل گفت: غربي‌ها نيز به اين نتيجه رسيده‌اند که بايد با ايران قدرتمند و با نفوذ بر اساس منطق و استدلال صحبت کنند، چون تاريخ ثابت کرده است که ايرانيان هيچ وقت تسليم فشار و زور نمي‌شوند و نمي‌توان اين کشور را از مبادلات سياسي جهان حذف کرد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |