جمعه 10 فروردین، 1403

کدخبر: 136899 19:53 1399/12/23
آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

همانطور که از عنوان این بلاگ آموزشی پیداست، در این مقاله قصد داریم در مورد انواع روش‌های تحلیل بازار‌های مالی صحبت کرده و مزایای گذراندن دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال و فاندامنتال برای معامله‌گران را نیز مورد بررسی قرار دهیم. ما در این مقاله ابتدا انواع روش‌های تحلیل را همراه با مزایا و معایبشان مورد بررسی قرار می‌‎دهیم و سپس برای درک بهتر تحلیل تکنیکال مطالب و نکات مهمی را در این زمینه مطرح می‌کنیم. با ما همراه باشید.

آشنایی با تحلیل‌های تکنیکالی و فاندامنتالی

همانطور که احتمالا می‌دانید، در دنیا بازار‌های مالی متفاوتی وجود دارد که همه افراد می‌توانند با تحلیل و پیشبینی قیمت در این بازار‌ها کسب سود کنند. برخی از این بازار‌ها عبارت است از: بازار بورس ایران، بازار ارزهای دیجیتال، بازار فارکس و .... . به طور کلی معامله‌گرانی که از طریق این بازارهای مالی کسب درآمد می‌کنند به دو دسته‌ی کلی تقسیم‌بندی می‌شوند.

معامله‌گری بر اساس تحلیل فاندامنتال: این دسته از معامله‌گران بر اساس تحلیل‌های فاندامنتالی تلاش می‌کنند تا نوسانات یا تغییرات قیمت در آینده‌ی بازار را پیشبینی کرده و کسب سود کنند. نحوه کار این نوع از معامله‌گران به این صورت است که این افراد عموما با بررسی مداوم اخبار‌های مالی و زیر نظر داشتن انواع شاخص‌های اقتصادی مختلف، تلاش می‌کنند تا تغییرات یا نوسانات قیمتی حاصل از انتشار اخبار را شکار کنند. به عنوان مثلا این نوع معامله‌گران همواره اخبار سیاسی و اقتصادی مرتبط با نفت و وضعیت خاورمیانه را دنبال می‌کنند و با توجه به اخبار و رویداد‌هایی که ممکن است قیمت نفت را تغییر دهد وارد بازار شده و از نوسانات حاصل از این اخبار یا رویداد‌ها کسب سود می‌کنند.

معامله‌گری بر اساس تحلیل تکنیکال: این دسته از معامله‌گران معتقد هستند با زیر نظر داشتن نمودار قیمتی و تحلیل شکل نمودار می‌توان قیمت شاخص مورد نظر را در آینده پیشبینی نمود. در حقیقت این افراد معتقد هستند که نمودار‌های قیمتی همواره از یک رفتار و الگوی خاص پیروی می‌کنند و اگر بتوانیم این رفتار یا الگو را با بررسی تاریخچه قیمت بازار درک کنیم، می‌توانیم قیمت را در آینده نیز پیشبینی کنیم. بنابراین معامله‌گران موفقی که بازار را به صورت تکنیکالی دنبال می‌کنند همواره در حال یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال هستند تا بتوانند با درک عمیق‌ و حرفه‌ای‌تر الگو‌های رفتاری قیمت، تحلیل‌ها و پیشبینی‌های قیمتی را با دقت‌های بسیار بالا‌تری انجام دهند.

در ادامه مزایا و معایب یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال و فاندامنتال را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

مزایا و معایب یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال و فاندامنتال

همانطور که می‌دانید هر یک از روش‌های تحلیلی بازار دارای مزایا و معایب خود می‌باشد. مهم‌ترین نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که به عنوان یک معامله‌گر بازار‌های مالی، هر کدام از روش‌های تحلیل بازار را که انتخاب می‌کنید باید در مورد آن مطالعه‌ی فراوانی داشته باشید و تاثیر و عملکرد آن را در گذشته‌ی قیمتی بازار بررسی کنید. در ادامه برخی از مزایا و معایب یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال و فاندامنتال را معرفی می‌کنیم.

مزایا و معایب آموزش تحلیل تکنیکال

مزایای تحلیل تکنیکال

  • دریافت اطلاعات لحظه‌ای: از جمله ویژگی‌ها و مزایای آموزش تحلیل تکنیکال می‌توان به دریافت اطلاعات لحظه‌ای از نمودار قیمتی شاخص مورد نظر اشاره نمود. همانطور که می‌دانید شما می‌توانید در هر لحظه از شبانه روز با نگاه کردن نمودار قیمتی شاخص مورد نظر، تمام اطلاعات مورد نیاز خود برای تحلیل تکنیکال را به دست آورید.
  • سهولت در استفاده: برای استفاده از تحلیل تکنیکال نیاز به منابع خبری خاصی وجود ندارد. تنها کافیست پلتفرم معاملاتی خود را باز کرده و نمودار قیمتی شاخص مورد نظر را بررسی کنید.
  • انعطاف‌پذیری بالا: با یادگیری حرفه‌ای این نوع تحلیل می‌توانید در تمامی بازار‌های مالی شروع به خرید و فروش کرده و کسب سود کنید.
  • دقت بالا در معاملات: با یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال می‌توانید نقاط ورود و خروج دقیقی پیدا کرده و دقت معاملات خود را تا میزان قابل توجهی بالا ببرید.

معایب تحلیل تکنیکال

  • نیاز به تمرین و مطالعه مداوم: یکی از معایب این نوع تحلیل، نیاز به مطالعات و تمرین فراوان در آن می‌باشد که برای حرفه‌ای شدن باید پشت سر بگذارید و همواره به روز باشید.
  • دیدگاه‌های مختلف: به دلیل گستردگی تحلیل تکنیکال، دیدگاه‌ها و نظریات مختلفی بین افراد و معامله‌گران وجود دارد که گاها ممکن است باعث سردرگمی تریدر‌های تازه‌کار شود.

مزایا و معایب آموزش تحلیل فاندامنتال

مزایای تحلیل فاندامنتال

  • مناسب برای سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت: به کمک این نوع تحلیل می‌توانید اطلاعات بسیار زیادی را در مورد ذات ارزش سهام، ارز یا به طور کلی شاخص مورد نظر به دست آورید که این امر باعث می‌شود این نوع تحلیل برای سرمایه‌گذاری بلند مدت بسیار مناسب‌تر باشد.
  • درک درست  کیفیت ذاتی: همانطور که گفته شد به کمک این نوع تحلیل می‌توانی اطلاعات زیادی را در مورد شاخص قیمتی مورد نظر به دست آورید که این امر باعث می‌شود تا درک درستی نسبت به سهام یا ارز مورد نظر خود پیدا کنید.

معایب تحلیل فاندامنتال

  • نداشتن دقت بالا در معاملات: به کمک این نوع تحلیل تنها می‌توانید تغییرات حاصل از انتشار اخبار را شکار کرده و یا در مورد سهام مورد نظر خود اطلاعات کسب کنید. به طور کلی این نوع تحلیل نقاط ورود و خروج دقیقی به شما ارائه نمی‌کند.
  • وابستگی به اخبار و رویداد‌ها: این نوع تحلیل بر اساس اخبار و رویداد‌ها انجام می‌شود و باید همواره منتظر اطلاعات جدید باشید.
  • عدم انعطاف‌پذیری بالا: برای هر نوع بازار مالی باید تحلیل فاندامنتال مناسب آن بازار را یاد بگیرید.

آموزش تحلیل تکنیکال را از کجا شروع کنیم؟

با توجه به مطالب مطرح شده در مورد انواع روش‌های تحلیل در بازار‌های مالی، در صورتی که انتخاب شما برای معامله‌گری تحلیل تکنیکال باشد، حتما برایتان سوال شده است که آموزش تحلیل تکنیکال را از کجا شروع کنیم؟ برای شروع یادگیری تحلیل تکنیکال باید چند گام را پشت سر بگذارید تا بتوانید به کمک این نوع تحلیل از بازار‌های مالی کسب درآمد کنید.

  1. ابتدا یک مدرس یا منبع آموزشی انتخاب کنید: در قدم اول باید یک منبع آموزشی برای شروع یادگیری انتخاب کنید. این منبع آموزشی می‌توانید یک مدرس تحلیل تکنیکال، ویدیو‌های آموزشی و یا حتی یک کتاب باشد. مهم نیست که کدام یک از این موارد را انتخاب می‌کنید. مهم این است که در قدم اول یک انتخاب صحیح داشته باشید و تمام مطالب مورد نیاز را از آن منبع آموزشی یاد بگیرید.
  2. استراتژی خود را تست کنید: بعد از یادگیری مطالب نمی‌توانید مستقیما وارد بازار شوید. در قدم دوم باید استراتژی‌هایی که در مراحل یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال به دست آوردید را در گذشته‌ی نمودار تست کرده و عملکرد آن‌ها را مورد بررسی قرار دهید.
  3. تمرین کنید: در قدم بعدی باید تمامی تجربیات و دانشی که تا این مرحله به دست آوردید را در حساب‌های دمو تمرین کرده تا به طور کامل به آن‌ها مسلط شوید.
  4. معامله را آغاز کنید: در صورتی که سه مرحله‌ی اول را به طور کامل پشت سر گذاشتید می‌توانید با مبالغ اندک معامله در بازار‌های مالی را شروع کنید.

راهکارهای دکتر رضا رضایی برای آموزش تحلیل تکنیکال

همانطور که گفته شد برای یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال باید در قدم اول یک منبع آموزشی معتبر پیدا کرده و یادگیری را آغاز کنید. دکتر رضا رضایی با کسب سال‌ها تجربه در بازار‌های مالی مختلف مانند: بازار فارکس، بازار بورس، ارز دیجیتال و ... آماده همراهی شما عزیزان برای دستیابی به موفقیت در بازار‌های مالی می‌باشد.

شما می‌توانید یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال را از طریق مقالات آموزشی وب‌سایت، دوره‌های ویدیویی رایگان صفحه اینستاگرام، دورهای ویدیویی آموزش معامله‌گری و دوره‌های حضوری دکتر رضا رضایی آغاز کنید و در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکل از مشاوره تخصصی جناب دکتر رضایی بهره‌مند شوید.

دکتر رضایی به شما کمک خواهد کرد تا در مسیر یادگیری و کسب سود در بازار‌های مالی هر آنچه احتیاج دارید را به طور جامع یاد بگیرید و هرگز دچار مشکلات و ضرر‌های حاصل از عدم داشتن دانش کافی نشوید.

مسیرهای ارتباطی این مجموعه سایت به آدرس RezaeiReza.com، شماه تماس 09127580758 و آدرس ایمیلInfo[at]rezaeireza[dot]ir  می باشد.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |