چهارشنبه 05 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 30807 17:09 1395/01/31
احتمال تغییر تعرفه های تلفن همراه در سال جدید

احتمال تغییر تعرفه های تلفن همراه در سال جدید

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
احتمال تغییر تعرفه های تلفن همراه در سال جدید

احتمال تغییر تعرفه های تلفن همراه در سال جدید

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

مجمع اپراتور اول با تقسیم سود ۶۰۰ تومانی همراه شد

مهدی زاهدی-روز سه شنبه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ارتباطات سیار ایران برگزار و با تقسیم سود بیش از ۶۰۲ تومانی برای هر سهم به پایان رسید. این مجمع با حضور ۹۲٫۷ درصدی سهامداران برگزار و پس از تصویب صورت‌های مالی توسط آنها مسئله تقسیم سود مطرح شد.در این جلسه پس از نظرخواهی از سهامداران حاضر و سخنان تعدادی از اعضای هیأت رئیسه، برای هر سهم ۶۰۲ تومان سود تعیین و مقرر شد سود سهامداران حقیقی از تاریخ ۱۵ اردیبهشت از طریق شعب بانک ملت واریز شود. وحید صدوقی، مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار نیز درحاشیه مجمع عمومی سالیانه شرکت همراه اول در جمع خبرنگاران حاضر شده و در پاسخ به سوالی درباره برنامه این شرکت برای تغییر تعرفه‌ها در سال جدید اظهار کرد: به دنبال اصلاح هزینه‌های خدماتی هستیم، چرا که مقایسه نرخ خدمات اپراتوری در ایران با سایر اپراتورهای جهانی چندان همخوانی ندارد. وی در پاسخ به این سوال که اکنون پیشنهاد اپراتور در زمینه‌ی اصلاح هزینه‌ها از چه قراراست و آیا قیمتی برای تغییر تعرفه در بخش‌های مکالمه، پیامک و یا اینترنت همراه پیشنهاد شده است، گفت: در حال حاضر عددی به رگولاتور پیشنهاد نکرده‌ایم، اما در خصوص متعادل‌کردن هزینه‌ها بحث‌هایی داریم، در این میان اگر هزینه‌های ما تعدیل شود ما می‌توانیم بحث تغییر تعرفه را پیگیری نکنیم، اما اگر هزینه‌ها درهمین حد باقی بماند نیاز به تغییر در تعرفه‌ها وجود خواهد داشت.

زیرساخت‌های لازم برای اجرای ترابردپذیری آماده نیست

مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اجرای طرح ترابرد‌پذیری شماره‌ها از اردیبهشت‌ماه امسال اشاره کرد و در پاسخ به این سوال که آیا همراه اول درخواستی مبنی بر به تعویق افتادن این سرویس مطرح کرده، توضیح داد: ما در این زمینه درخواستی مبنی بر به تعویق افتادن اجرای این طرح نداریم، چرا که در گذشته با سرمایه‌گذاری‌های متعدد سعی کرده‌ایم زیرساخت‌های خود را مهیا کنیم، البته نمی‌گویم در این زمینه نگرانی نداریم، اما به هر صورت در برنامه‌اش این طرح امسال اجرا شود و ما در سال‌های گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده‌ایم و باورمان این است که با اجرای ترابرد‌پذیری شماره‌ها شرایط خوبی برای مشترکان ایجاد می‌شود. صدوقی ادامه داد: البته با این وجود شاید زیرساخت‌های فعلی برای راه‌اندازی این سرویس مهیا نباشد و برای این طرح لازم باشد مدت‌زمانی صرف فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم شود. وی در خصوص قیمت پیشنهادی اپراتور اول برای هر بار جابه‌جایی مشترکان در شبکه اپراتورهای مختلف توضیح داد: کمیسیون فنی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در حال بررسی بر روی قیمت این خدمات است و در مقطع فعلی نمی‌توان قیمتی برای ارائه این خدمات ارائه کرد.

تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر فعالیت اپراتورها

مدیر عامل اپراتور اول ارتباطی کشور در خصوص تاثیر فعالیت شبکه‌های اجتماعی بر درآمدزایی اپراتورها نیز متذکر شد: در حال حاضر شبکه‌های OTT در کل دنیا با محدودیت‌هایی مواجه شده‌اند و حتی در اتحادیه اروپا که این شبکه‌ها دارای آزادی عمل بودند از سال گذشته محدودیت‌هایی اعمال شده است. صدوقی ادامه داد: اکنون یک اپراتور به ازای ارسال یک پیامک ۵۱ درصد مبلغ دریافتی را به حساب دولت واریز می‌کند در حالی که این شبکه‌ها بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به فعالیت می‌پردازند و این شرایط عادلانه نیست و در فضای رقابتی چندان به نفع اپراتور محسوب نمی‌شود برهمین اساس اگر بتوان مجوزهایی صادر کرد تا اپراتورها هم بتوانند شبکه‌های اجتماعی خاص خود را ایجاد کنند، می‌توان امید به شرایط بهتری داشت.

ورود به بورس باعث شفافیت می‌شود

صدوقی در ادامه‌ی صحبت‌های خود در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم ورود ایرانسل به بورس و ارائه نشدن سهام آن در بورس اظهار کرد: شاید بهتر این باشد ما در این زمینه اظهارنظری نداشته باشیم اما در نهایت بورس را می‌توانیم به یک اتاق شیشه‌ای تشبیه کرد و قطعا کار در اتاق شیشه‌ای راحت نیست و این‌که سه ماه یکبار گزارش‌های مختلف ارائه شود، امر دشواری است با این وجود ورود به بورس باعث شفاف‌سازی‌ اعداد و ارقام مالی شرکت‌ها خواهد شد.

اختلاف‌نظر با وزارت ارتباطات

مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار در بخش دیگری از صحبت‌های خود هم به پاسخگویی در خصوص اختلاف‌نظر میان وزارت ارتباطات و شرکت همراه اول پرداخت و گفت: در سال ۱۳۸۸ شرکت ارتباطات سیار زیرمجموعه دولت محسوب می‌شد، اما برای واگذاری پروانه آن حدود ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه شد که این رقم طی سال‌های بعد پرداخت شد، اما اکنون وزارت ارتباطات اینگونه اعلام می‌کند لازم است درباره‌ی این رقم تجدید‌نظر شود که به هرحال این موضوع در مراجع داوری در حال پیگیری است. گفتنی است هیأت مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران در مجمع عمومی عادی این شرکت، گزارش عملکرد سال ۹۴ و جایگاه این اپراتور را در خاورمیانه و دنیا تشریح کرد.

رشد ۱۵۹ درصدی سرویس‌ها

ارائه ۸۸ عنوان سرویس طی چهار سال (از سال ۹۱) پس از تدوین راهبرد همراه نوین؛ که ۲۴ عنوان این محصولات و خدمات مربوط به سال ۹۴ می‌شود.میزان خدمات ارائه شده از سال ۹۱ تا ۹۴ رشدی ۱۵۹ درصدی به نسبت خدمات ارائه شده طی سال‌های ۷۳ تا ۹۱ داشته است. جذب بیش از ۵۶۰ هزار مشترک دائمی و بیش از شش میلیون و ۴۸۰ هزار مشترک اعتباری جدید در سال ۹۴ که مجموع مشترکان همراه اول را به ۷۷ میلیون و ۹۰۰ هزار رساند. میزان مشترکان این اپراتور بعد از واگذاری مخابرات به بخش خصوصی (سال ۸۸) رشدی ۹۶ درصدی داشته است. ضریب نفوذ شرکت ارتباطات سیار در کشور ۸۰٫۲ درصد و سهم بازار سیم‌کارت‌های آن ۵۹ درصد اعلام شد. وضعیت پوشش‌دهی مناطق کشور در شبکه نسل دوم این اپراتور به صورت ۱۰۰ درصد پوشش شهری، ۱۰۰ درصد پوشش جزایر مسکونی، ۸۶٫۹ درصد پوشش روستایی، ۱۲۴۲ شهر تحت پوشش و مجموعا ۹۶٫۵ درصد پوشش جمعیتی کل کشور است. روند ترافیک دیتا در شبکه این اپراتور نیز گویای رشدی ۳٫۷ برابری به نسبت فروردین سال گذشته تا امسال است که بیشترین ترافیک ایجاد شده بر بستر ۳G بوده است. این شاخص از فروردین ۹۲ تا ۹۵ رشدی ۱۴۴ برابری داشته است. طبق گزارش ارائه شده به سهامداران، سیم‌کارت‌های دائمی همراه اول در حال حاضر از نظر تعداد مشترکان رتبه اول را در کشور، خاورمیانه، آسیای جنوبی و رتبه ۱۵ را در دنیا دارد. سیم‌کارت‌های اعتباری آن نیز رتبه اول را در کشور و خاورمیانه، رتبه هفتم را در آسیای جنوبی و رتبه ۲۴ را در دنیا دارد.


  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |